Ngjarjet Javore
Ngjarjet Javore
0

Dhurata për festat e fundvitit

Plavë/Guci – Shoqata humanitare e mërgimtarëve shqiptarë – Fondacioni “Plavë-Guci” me seli në Nju-Jork, duke vazhduar misionin dhe traditën e…

0

Klasteri, mënyra më adekuate

Shumica e këtyre fondeve kufizon pjesëmarrjen vetëm në subjekte joprofitabile, që do të thotë se ndërmarrjet e vogla dhe të…

Intervistë
Sport
0

Viti i jashtëzakonshëm

Berisha njihet si një profesionist i madh dhe puna e përkushtimi bënë që ai të dalë në Evropë, fillimisht në…