Author f.gjokaj

System engineer

Kulturë
0

“Sot ka rreth 300 mijë shqiptarë çamë që jetojnë në Shqipëri dhe rreth 400 mijë…

Kulturë
0

Çdo fanatik kontrolli pëlqen t’i paraqesë sukseset e të tjerëve si të vetat. Në disa…

1 185 186 187