Bisedë me avokaten Suada Ulqinaku

0

Suada Ulqinaku është një vajzë 25 vjeçe nga Shkodra. Ajo që në vitet e studimeve filloi të punojë nëpër zyra avokatie. Përveç tre viteve të studimeve Bachelor dhe dy viteve master shkencor, ajo përfundoi edhe një vit shkollë kombëtare për Avokati

Intervistoi: Shtjefën Ujkaj

Share.

Leave A Reply