Gjysmë shekulli në skenë, koha më e mirë e jetës sime

0

Koha Javore: Sabri Fejzullahu është emër tashmë i njohur nga të gjithë. Këngëtarë që dëgjohet nga të gjitha moshat. Unë, nuk dua të ju pyes për fillimet tuaja në muzikë. Por, si arrini që gjithmonë të jeni kaq i dashur për të gjithë kudo që këndoni?
S.Fejzullahu: Në radhë të parë janë ato që ti falë natyra, Zoti ose i merr nga prindërit .
Njeriu lind ose s’lind këngëtar. Mua më ka prekë Zoti për këtë punë dhe falë emocionit dhe shpirtit të pakursyer që çdo shkronjë e këngës të depërtojë te dëgjuesi , vjen ajo qe ti e ke paramenduar, ëndërruar te suksesi. Asgjë nuk bëhet me vetull te ngritur lart por me këmbë në tokë. Bisedën e bëri: Dijana Gj. Dukaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “761” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply