Intervistë me këngëtaren Desara Smakaj

0

Desara është një vajzë 19 vjeçe nga Lezha. Ajo shumë e vogël ka filluar të këndojë dhe është e dashuruar me muzikën. Ajo përveç se këndon e studion edhe pedagogjinë muzikore. Desara shprehet se është me fat që e ka këtë dhunti dhe thotë se muzika është një qetësi shpirtërore për të

Intervistoi: Shtjefën Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “847” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply