Intervistë me politikanen nga Shkodra Izmira Ulqinaku

0

Izmira Ulqinaku është një politikane nga Shkodra. Ajo, deri para pak ditësh ishte deputete e Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë, si përfaqësuese e qytetarëve të Qarkut Shkodër. U dorëheq nga ky funksion atëherë kur të gjithë deputetët e kësaj partie e bënë po të njëjtën gjë. Por megjithatë, Ajo shprehet se “është pjesë e politikës dhe nuk e mendon t’a braktisë derisa të ketë njerëz që besojnë në atë çfarë bën ajo”

Intervistoi: Shtjefën Ujkaj

Share.

Leave A Reply