Jo çdo herë talenti vlerësohet aq sa duhet

0

Teuta është një këngëtare nga Prishtina. Ajo ka disa kohë që merret me muzikën dhe këndon nëpër ahengje, gëzime të ndryshme familjare. Teuta së fundi kishte mbrëmje edhe në Tuz, ku shprehet se ishte e mirëpritur nga Malësorët

Intervistoi: Shtjefën Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “859” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply