Malësia do të ndryshojë në aspektin zhvillimor

0

Koha Javore: Z. Gjeloshaj, para pak javësh u emëruat kryetar i parë i Komunës së Tuzit me status të pavarur pas më shumë se gjashtë dekadash. A mund të na thoni se çfarë fillimisht do të përbëjë prioritet në veprimtarinë Tuaj administrative si kryetar i ri i Komunës së Tuzit?
N. Gjeloshaj: Në prioritetet tona, fillimisht do të jetë konstituimi i një administrate të mirëfilltë për të jetësuar funksionimin e duhur të vetëqeverisjes lokale. Formimi i sektorëve të duhur është i domosdoshëm në realizimin e kërkesave dhe interesave të qytetarëve në njërën anë, nga ana tjetër, ajo është e domosdoshme në funksionimin e drejtë të pushtetit vendor. Ashtu siç kemi paralajmëruar edhe gjatë fushatës zgjedhore, bashkëpunimi me qytetarët do të jetë maksimal sepse, vetëm në atë mënyrë mund të zgjidhim të gjitha çështjet në interesin më të gjerë për banorët. Sa u përket projekteve infrastrukturore, do të krijojmë parakushtet duhura për realizimin e tyre, sidomos atyre më të rëndësishmet për qytetarët në këto treva.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “859” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply