Muzika për mua është dashuri, është çdo gjë…

0

Genc Tukiçi është një këngëtar, pianist dhe kompozitor i njohur shqiptaro- francez në rrafshin gjithëkombëtar dhe ndërkombëtar. Talentin për arrin muzikor e shfaqi që në ditën e fëmijërisë atëherë kur ndiqte mësimet në Operën e Tiranës dhe shumë shpejt emri i tij u bë i njohur brenda Shqipërisë dhe nëpër vende më të mëdha evropiane. Ndër vite për veprimtarinë e tij të suksesshme artistike ka performuar në sallat më të njohura të koncerteve evropiane dhe botërore. Në këtë intervistë ekskluzive për gazetën “Koha Javore”, Tukiçi flet për dashurinë që ka ndaj muzikës si dhe për verpimtarinë e tij të pasur artistike gjatë viteve, për projektet e tij artistike aktuaale dhe për planet, koncertet që do të zhvillojë në muajin shtator në një turne në SHBA dhe Kanada. Jeton dhe vepron në Francë

Intervistoi: Toni Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “875” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply