Puna ndaj publikut gjithmonë shpërblehet

0

Dua të jem vetvetja në çdo këngë, mundohem të jap mesazhe pozitive. Vazhdoj të punoj duke mos humbur “çelësin” të cilin e kam krijuar, ruajtur nga fillimi i karrierës sime!

Koha javore: Z. Ismaili, Ju jeni tashmë emër i njohur për të gjithë. Si arrini që të jeni kaq i dashur kudo që këndoni?
Sh. Ismaili: Në çdo koncert, performancë, mundohem të jap maksimumin kudo që shkoj. Të jem sa më afër atyre që ndajnë kohë dhe vijnë në koncert për të më dëgjuar. Është kënaqësi kur dëgjoj publikun duke kënduar bashkë me mua në çdo këngë dhe ato tekste këngësh që dikur i kam shkruar me shumë pasion.

Bisedoi: Dijana Gj. Dukaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “764” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply