Radioja është ajo që më krijon kënaqësinë, përfundimisht dhe përjetësisht

0

Noela Pjerza është një vajzë 25vjeçe nga Shkodra. Është juriste e diplomuar, por dëshira dhe pasioni që kishte për gazetari bënë që ajo të shkëputet nga profesioni. Noela që nga viti 2013 është gazetare e po ashtu edhe moderatore emisionesh të ndryshme. Ishte autorja e emisionit LogIn tek televizioni Rozafa, pastaj shkëputet nga aty dhe vazhdon me emision të ri Infoplus tek televizioni StarPlus

Intervistoi: Shtjefën Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “826” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply