Zjarri më dha shumë fat në rrugën e karrierës

0

Klaudja Duro është një vajzë 29 vjeçe nga Tirana. Që e vogël ishte e pasionuar pas kërcimit dhe lojrave të ndryshme si me: zjarr, gjarpër e të tjera. Ajo mori inspirim nga mamaja e saj Fitnete Duro që për dyzet vite mbajti titullin mjeshtre e numrave të ajrit. Klaudja mbaroi fakultetin në Universitetin e Sporteve në Tiranë dhe momentalisht luan në Cirkun Kombëtar, e njohur me emrin akrobate profesioniste

Intervisoi: Shtjefën Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “830” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply