Art mix Montenegro

0

Në këtë mbrëmje poetike-muzikore, para publikut u prezantuan sopranoja ulqinake Gjylie Pelingu, nën shoqërimin e pianistes Fatime Buzuku, aktori i Teatrit Popullor të Malit të Zi, Sllobodan Marunoviq, dyshja e instrumentistëve mr. Dina Desançiq në violinë dhe prof. Safet Drljan në fizarmonikë, dhe këngëtari Shukrija Zhuti Serhatliq

Ulqin – Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave të Malit të Zi organizoi të premten mbrëma në Ulqin koncertin e titulluar “Art mix Montenegro”.
Në këtë mbrëmje poetike-muzikore në sallën e Qendrës së Kulturës në Ulqin, para publikut të pakët në numër u prezantuan sopranoja ulqinake Gjylie Pelingu, nën shoqërimin e pianistes Fatime Buzuku, aktori i Teatrit Popullor të Malit të Zi, Sllobodan Marunoviq, dyshja e instrumentistëve mr. Dina Desançiq në violinë dhe prof. Safet Drljan në fizarmonikë, dhe këngëtari Shukrija Zhuti Serhatliq. i.k.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “837” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply