U shfaq drama “Stina e lumturisë”

0

E veçanta e shfaqjes kësaj radhe ishte se dramën e shkroi një nxënëse, që ndoshta është hera e parë që ajo dhe moshatarët e saj të interpretojnë pjesën e shoqes së klasës së tyre. Kjo pa dyshim është një arritje edhe më e madhe e grupit simpatik të Seksionit të dramës së Shkollës Fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Ostros – Seksioni i dramës i Shkollës Fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” Ostros, të hënën në mbrëmje, me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit shfaqi dramën “Stina e lumturisë” të autores Esmerinda Lekperiqi, nxënëse e klasës së nëntë e kësaj shkolle.  Ali Gjeçbritaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “755” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply