Argëtim dhe aventurë njëditore mes ajrit të freskët dhe natyrës së bukur

0

Ky manifestim tradicional ka si synim kryesor promovimin e etnokulturës, folkorit dhe veshjeve tradicionale kombëtare në këtë kohë të tekonolgjisë së avancuar, në mënyrë që thesari i pasur kulturor e kombëtarë të ruhet e të avancohet për t’ua transmetuar atë brezave pasardhës

Koritë- Manifestimi kulturor-zbavitës e tradicional “Logu i Bjeshkëve- Miss Bjeshka 2016” është mbajtur edhe këtë vit në bjeshkën e largët të Koritës në prani të një numri të konsiderueshëm pjesëmarrësish.
Ky eveniment tradicional tubon çdo vit numër të madh mysafirësh nga vendi por edhe nga diaspora shqiptare të cilët me bashkëvendas dhe bashkëatdhetarë të tyre bisedojnë dhe argëtohen së bashku për disa orë mes ajrit të pastër dhe natyrës së bukur të kësaj zone.

t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “726” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply