Askush s’mund të na marrë fatin

0

Nëse profesionin tonë e shohim me syrin e konkurrencës dhe xhelozisë, atëherë ne nuk jemi duke punuar me vullnet, pasionit i humb vlera dhe nuk mund te arrijmë aty ku dëshirojmë…

Shtjefën Ujkaj

Është e vërtetë që jetojmë në një botë e cila na mundëson shumë, sepse vetë Zoti na jep talente nga më të ndryshmet për gjithsecilin prej nesh.. Çdonjërit i krijohen mundësi të ndryshme, punë të ndryshme: dikush është muzikant, dikush tjetër valltar, dikush model, njëri piktor e kështu me radhë.. Çdo njëri lind për një diçka, që nesër të jetojë më mirë, që nesër të jetojë me atë dhuntinë që vetë Perëndia i dhuroi.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “837” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply