Çdo dozë e dhuruar, shpëton jetë njerëzish

0

Tuz- Enti për Transfuzionin e Gjakut i Malit të Zi ka organizuar aksion tradicional vjetor të Dhurimit vullnetar të gjakut në Gjimnazin “25 Maji” në Tuz.
Në këtë aksion humanitar kanë marrë pjesë numër i madh nxënësish nga kjo shkollë, përkatësisht ata të cilët plotësojnë kriteret për të dhuruar gjak, të cilët kanë treguar humanizmin dhe sensibilitetin me personat që kanë nevojë për gjak, duke i ndihmuar ata në mënyrën më të çmuar të mundshme. T.Ujkaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “754” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply