Dimër dhe temperatura ekstremisht të ulëta

0

Në Rozhajë sikur edhe në pjesët  e tjera të Malit të Zi    dhe në mbarë rajonin , këtyre ditëve po mban mot i  ftohtë, ku në këtë qytet trashësia e borës ka arritur 42 cm, ndërsa në lartësitë më të mëdha mbidetare prej 80 cm deri  1 metër . Bora që po bie pandërprerë dhe e shoqëruar vazhdimisht me ulje të temperaturave ekstremisht të ulëta  deri në -25 grad celsius, ka vështirësuar punën  e ndërmarrjes së pastrimit të borës në drejtimet e ndryshme nëpër rrugët e fshatrave përreth komunës së Rozhajës ekipet e së cilës gjenden  në terren dhe po punojnë pandërprerë gjatë 24 orëve.

H. Lajçi

Share.

Leave A Reply