Islami është begati për të gjithë

0

Teologu i njohur nga Tirana, Elvis Naçi, ka thënë se “Islami është begati jo vetëm për myslimanët dhe myslimanet, por kjo fe madhështore është begati për të gjithë” dhe se ““është një mrekulli e madhe për njeriun të kuptojë që lartësia, madhështia, pushteti dhe fuqia i takon atij që krijoi qiellin dhe tokën”

Ulqin – Salla e Qendrës së Kulturës – Ulqin ka qenë e vogël për të gjithë të interesuarit që kanë marrë pjesë në mbrëmjen fetare të organizuar të shtunën mbrëma nga Bashkësia Islame në Malin e Zi dhe Mexhlisi i Bashkësisë Islame të Ulqinit, me rastin e muajit të Ramazanit.
Në fjalën përshëndetëse, kryeimami i Ulqinit, mr. Ali Bardhi, ka thënë se kjo mbrëmje është e bekuar për shumë arsye.
“Sepse është natë Ramazani, e ku ka bekim më të madh se Ramazani në jetën tonë”, është shprehur ndër të tjera ai. i. k.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “768” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply