Kujdesuni sa më shumë për shëndetin tuaj

0

Tuz- Organizata Joqeveritare “Qendra Internacionale Shkencore”- Tuz ka shënuar 4 shkurtin- Ditën Ndërkombëtare të Luftës kundër Kancerit me një ligjëratë të mbajtur në QKI “Malësia”, të titulluar, “Stilet e shëndetshme të Jetës” gjatë së cilës në prani të një numri të madh pjesëmarrësish, kanë ligjëruar primarius. Dr Nada Sariq- Cicmil dhe Mr. Hafiz Sulejman Bugari.
Në këtë takim i cili ishte konceptuar si formë bashkëbisedimi (komunikim i hapur ndërpersonal), është folur për sëmundjen e kancerit e cila sipas tyre çdo vit e më shumë po shkakton qindra dhe mijëra humbje të jetëve në popullatën globale anekënd botës. t.u.

Share.

Leave A Reply