Leja e ndërtimit, pengesë shumëvjeçare për investime të reja

0

Njëri ndër hotelet më të njohura në Ulqin  “Mediterani”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, ka  dymbëdhjetë vite që përpiqet të   rinovohet dhe të ndërtohet me katër yje. Pronari  Isa Beqoviqi, biznesmeni shqiptaro-amerikan,  sot e kësaj dite nuk arriti të realizojë këtë dëshirë  dhe premtim të tij  për shkak të mungesës së lejes së ndërtimit. Ai në rekonstruksionin  e këtij hoteli me lokalitet të mrekullueshëm  në zemër të Ulqinit, i rrethuar me pisha, vetëm disa minuta ecje këmbë nga plazhi i vogël, duhet të presë kush  edi edhe sa kohë.   gj.gj.

Share.

Leave A Reply