Njohje e ndërsjellë kulturore

0

Ulqini të premten e kaluar ishte pikë reference për gjashtëmbëdhjetë poetë të përzgjedhur të klasit botëror, përfaqësues më të njohur të vendit të tyre të origjinës.
Lista e pjesëmarrësve të Festivalit Botëror të Poezisë “ Eminesku-Njegosh” përfshin poetë nga një hapësirë gjeografike e gjerë si Sllovakia, Turqia, Ukraina, Moldavia, Rumunia, Italia, Mongolia, Zelanda e Re, Kosova, Irlanda, Azerbajxhani, Bjellorusia, Maqedonia dhe Estonia. (Gj. Gjonaj)

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “834” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply