Projekt i shumëpritur dhe i domosdoshëm për Malësinë

0

Tuz – Kopshti- çerdhja e fëmijëve, një projekt i shumëpërfolur dhe i zvarritur nga viti në vit, më në fund ka hedhur themelet në Tuz, konkretisht në afërsi të SHF “Mahmut Lekiq”, pranë rrugës magjistrale.
Projekti në fjalë ka qenë një lajtmotiv i planeve financiare të Komunës së Tuzit prej më shumë se dhjetë vjetësh, por për fat të keq deri më tani nuk është bërë asgjë konkrete për realizimin e tij, ashtu sikurse kanë mbetur në errësirë edhe disa projekte të tjera me rëndësi jetike për këtë trevë, por që ende po radhiten nëpër plane financiare dhe asgjë më tepër.  t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “818” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply