“Art Club” prezanton revistën “Lemba” dhe botimet e tij

0

Revista për shkencë, kulturë dhe art “Lemba” dhe disa nga botimet e Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” po prezantohen në edicionin e 7-të të Panairit Ndërkombëtar të Revistave në Stamboll të Turqisë, i cili është hapur të martën.
Përpos revistave nga Turqia, në panair janë ekspozuar revista edhe nga vendet tjera, në mesin e të cilëve edhe nga Ballkani. Nga Mali i Zi, krahas revistës “Lemba” në panair është prezantuar edhe revista për kulturë, letërsi dhe çështje shoqërore “Avlija” – Rozhajë.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “714” të revistës Koha JavoreM

Share.

Leave A Reply