Avancimi i infrastrukturës krijon kushte për alorizimin e resurseve

0

Podgoricë – Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, dhe kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, kanë vlerësuar në takimin që kanë zhvilluar të enjten në Podgoricë se Qeveria e Malit të Zi është e fokusuar fuqimisht në zhvillimin e Ulqinit, ndërsa përmes avancimit të infrastrukturës së përgjithshme krijohen kushtet për valorizimin e resurseve të pasura natyrore.
Përpos kryetarit Nrekiq, pjesë e delegacionit të Komunës së Ulqinit kanë qenë edhe kryetari i Kuvendit të Komunës, dr. Ilir Çapuni, dhe shefi i zyrës së kryetarit të Komunës, mr. Vaso Radoviq. (Kohapress)

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “859” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply