Bashkëpunim në operacione anti- kontrabandë

0

Në takim u diskutua edhe lidhur me investimet në përmirësimin e infrastrukturës në pikat e kalimit kufitar Bozhaj – Hani i Hotit dhe Sukubinë –Muriqan

Podgoricë – Drejtori i Drejtorisë së Doganave të Malit të Zi, Vladan Jokoviq, ka pritur në një takim pune në Podgoricë drejtoreshën e përgjithshme të Doganave të Shqipërisë, Pranvera Fagu.
Jokoviq dhe Fagu rikonfirmuan vullnetin për të çuar më tej bashkëpunimin në të gjitha nivelet dhe fushat me interes të përbashkët, por fokus kryesor në këtë takim ishte bashkëpunimi në fushën operativo-hetimore.

(Kohapress)

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “718” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply