Gatishmëri për bashkëpunim dypalësh

0

Tuz – Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Mal të Zi, Znj. Judy Rising Reinke, e shoqëruar nga zyrtarë të tjerë të kësaj ambasade, ka qëndruar për një vizitë zyrtare në Komunën e Tuzit, me ç’rast është pritur në takim nga kryetari i Komunës së Tuzit, Nikë Gjeloshaj, nga kryetari i kuvendit, Fadil Kajoshaj dhe nga nënkryetari i Komunës, Ivan Ivanaj. t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “862” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply