Hiqni dorë nga duhani, merruni me sport dhe kreativitet

0

Tuz- OJQ “Shoqëria malazeze për luftën kundër kancerit” në bashkëpunim me QKI “Malësia” kanë organizuar hapjen e një ekspozite me fotografi të nxënësve të shkollave fillore me tematikë dëmet që shkakton duhanprija në shëndetin e njeriut.
Në hapje të kësaj se ekspozite në të cilën kanë marrë pjesë nxënës të SHF “Mahmut Lekiq” në Tuz dhe profesorë të tyre, ka folur Seida Belegoviq e cila ka thënë se kjo OJQ nga themelimi i saj e deri më sot, ka ndërmarrë aktivitete preventive në parandalimin e epidemisë nga duhani i cili konsiderohet shkaktari kryesor i riskut për shfaqje të smundjeve të ndyshme.

t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “719” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply