Kosova ndihmon arsimin shqip në Malin e Zi

0

Në Ulqin qëndroi Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës z. Arsim Bajrami , i cili zhvilloi një takim me përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve dhe biseduan për çështjet e arsimit të shqiptarëve në Mal të Zi dhe për problemet që e përcjellin fushën e arsimit. Në një deklaratë dhënë “Kohës Javore” ministri Bajrami premtoi ndihma të gjithanshme si për studentët ashtu edhe për shkollat në gjuhën shqipe.

a.s.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “723” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply