Libra për shkollat fillore “Boshko Strugar” dhe “Marko Nuculloviq”

0

Ulqin – Në kuadër të aksionit për pasurimin e bibliotekave shkollore me lektyra dhe literaturë tjetër të domosdoshme për nxënës, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka vazhduar të enjten aksionin e dhurimit të librave për shkollat fillore në trevat shqiptare në Mal të Zi.

(Kohapress)

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “715” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply