Meta: Mali i Zi e ka merituar votën unanime

0

Tiranë – Kuvendi i Republikës së Shqipërisë miratoi të enjten me 109 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim ratifikimin e “Protokollit të Traktatit të Atlantikut Verior për aderimin e Malit të Zi”.
Në emër të Grupit Parlamentar të PS-së, deputeti Pandeli Majko tha se kanë vetëm gjuhën e miqësisë për t’i ofruar shtetasve të Malit të Zi, malazezëve, shqiptarëve dhe serbëve që jetojnë atje.
“Gjuha jonë bazohet në këtë fjalor. Ajo nuk është akademike dhe nuk keqinterpretohet në asnjë lloj enciklopedie”, u shpreh ai.

(Kohapress)

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “721” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply