Miratohet raporti vjetor i punës pa praninë e kryetarit të komunës

0

Plavë – Këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Plavës, në seancën e dytë të rregullt, të mbajtur javën e kaluar, në sallën e Qendrës për kulturë, në mënyrë konstruktive debatuan dhe diskutuan mbi një vistër temash që kanë të bëjnë me çështje, aktivitete, veprimtari dhe probleme në territorin e Komunës së Plavës, të përfshira në 20 pika të rendit të ditës.
Raporti vjetor mbi punën e kryetarit të Komunës dhe organeve të administratës lokale për vitin 2015, ishte tema qendrore të cilës këshilltarët i kushtuan vëmendje të posaçme ngase mbi të u debatua me këshilltarin e kryetarit dhe sekretarët e shërbimeve relevante, e në mungesë të kryetarit të Komunës, Orhan Shahmanoviq, i cili siç u kumtua ka qenë në takim me ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Budimir Mugosha, lidhur me marrëveshjen mbi organizimin dhe mbajtjen e manifestimit “Ditët e boronicës”.

Sh. Hasangjekaj

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “723” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply