Mundësi bashkëpunimi dhe shkëmbim përvojash

0

Tuz – Ambasadori i Republikës së Kroacisë në Mal të Zi, Z. Vesellko Grubishiq me bashkëpunëtorë, ka vizituar Komunën e Tuzit. Ata janë pritur nga kryetari Nikë Gjeloshaj.
Siç njoftohet në faqen e rrjetit social facebook të Komunës së Tuzit, ambasadori ka uruar dhe dëshiruar punë të mbarë në administrimin e komunës më të re.
Ai ka shprehur interesim për planet dhe mundësitë e zhvillimit të Komunës më të re në Mal të Zi, i cili në mes tjerash – thuhet në njoftim – tregoi gatishmëri për bashkëpunim të ngushtë dhe ndihmë në bazë të përvojave të komunave kroate dhe të Kroacisë në të gjitha proceset. t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “858” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply