Njohje me probleme dhe sfida të prodhuesve të Malësisë

0

Tuz- Ministri I Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në Mal të Zi Budimir Mugosha ka vizituar Komunën urbane të Tuzit me ç’rast është pritur nga kryetari Abedin Axhoviq me të cilin kanë biseduar për sektorin e bujqësisë në tërësi për zonën e Malësisë, për problemet dhe sfidat me të cilat kjo fushë përballet në këtë zonë.
Ministri Mugosha ka theksuar përpara fermerëve të pranishëm se Mali i Zi ndodhet në rrugë të vështirë kur është fjala për prodhimtari në bujqësi.

t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “725” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply