Ulqini dhe Presheva kanë shumëçka të përbashkët

0

Ulqin – Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, dr. Ilir Çapuni, dhe kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës, Sami Salihu, nënshkruan të premten Memorandumin për Bashkëpunim në mes të dy kuvendeve vendore.
Në deklaratën për shtyp të shërbimit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit thuhet se Çapuni ka thënë se “komunat tona kanë shumëçka të përbashkët, edhe të mirat edhe të këqijat”, duke potencuar nevojën e formalizimit të bashkëpunimit në mes dy organeve përfaqësuese të këtyre komunave.

(Kohapress)


Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “845” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply