Bëni gjëra të vogla me dashuri të madhe

0

Qoftë edhe një  përpjekje e vogël bamirësie mund të lehtësojë një shpirt të rënduar dhe të lodhur.  Ajo  mund të ndryshojë  jetën e njerëzve.  Çdonjëri nga ne e ka obligim  të kontribuojë në këtë drejtim.  Nuk duhet të harrojmë se një pjesë  e qytetarëve  ka nevojë për përkrahje dhe mbështetje, jo vetëm  nëpërmjet institucioneve shtetërore, por edhe donatorëve, vullnetarëve e  njerëzve zemërmirë e dorëdhënë

Gjekë Gjonaj

Portalet dhe mediat lokale në Ulqin publikuan lajmin se Ardian Mavriqi, dhuroi rrogën e këshilltarit në Kuvendin e Komunës së Ulqinit për fëmijët e Qendrës Ditore të Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara „ Sirena“ dhe Punishtes Artistike për Fëmijë „Art Dulcinium“. Ky është një gjest fisnik, i një politikani të gjeneratës së re.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “745” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply