Fjala “faleminderit” është fryt i shpirtit të kultivuar me kujdes

0

Me hapa të vegjël vijnë gjërat e mëdha. Me një faleminderit mund të të lësh përshtypje të mirë, mund të tregosh që ia di vlerën gjërave, kështu mund të vish deri te ndonjë përfitim i papritur.

Shtjefën Ujkaj

Fjala faleminderit nuk është detyrim, është thjesht shprehje respekti ndaj dikujt.
Askush këtë fjalë nuk është në gjendje ta përdorë dhe nuk i vjen në mendje ta shprehë nëse nuk është rritur në një rreth ku është përdorur fjala faleminderit.
Fëmija flet dhe përsërit atë çfarë e dëgjon nga prindërit..

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “860” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply