Njeriu modern në “kohë moderne” po kalon çdo limit

0

Pse çdo ditë e më shumë hasim në probleme? “ Vrasje”, “Krime”, “Vjedhje”, “Përdhunime”, edhe më shumë se në të kaluarën e afërt që ishin kohë shumë më të vështira, e njerëzit më të uritur për çdo send

Shtjefën Ujkaj

Njeriu në këtë kohë të modernizuar është duke u çorientuar, askush nuk do t’ ia di për atë se çfarë ishte, për atë njeriun normal, për atë njeriun e vuajtur e të stërmunduar për familjen e vet.
Sot nëse një i ri apo një e re nuk përshtatet me bashkëmoshatarët e vet të cilët konsumojnë alkool e po ashtu edhe drogë në jetën e përditshme, je automatikisht i larguar dhe i përqeshur nga ata. Me keqardhje e them , por sot është duke dominuar çdo gjë që është djallëzore. Po kjo a mund të quhet kohë moderne? Apo njerëz të modernizuar?

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “842” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply