Erza Haliti në garë për “Miss World America

0

Bukuroshja nga Kosova, Erza Haliti, e cila jeton në Shtetet e Bashkuara të Anerikës, në shtetin Idaho, ku edhe është ‘Miss Idaho’, është në garë për “Miss World America”.

Erza në një bisedë ka thenë se është e lumtur që ka arritur deri këtu për ta përfaqësuar vendin e saj, Kosovën.

“Ëndrra im është që Kosovës t’i sjllim gjëra të mira. Unë çdoherë tregoj prejardhjen time dhe krenohem nga vij. Dua të jem një ambasadore e vërtetë e vendit tim”, u shpreh ajo.

Erza Halitin mund ta votoni edhe ju duke klikuar linkun e “Miss World America”.

Share.

Leave A Reply