Ilire Vinca dhe sukseset ndërkombëtare

0

Ajo vlerësohet si një prej aktoreve më të mira në skenën kosovare.
Sukseset e saj janë të shumta dhe së fundmi edhe në arenën ndërkombëtare.
Ilire Vinca u nominua në “League of Profesional Thetare Women në New York”, ngjarje kjo që organizohet për çdo të tretin vit dhe në këtë mënyrë ka hyrë në mesin e 20 femrave profesioniste të teatrit nga e gjithë bota.

Share.

Leave A Reply