Vështirë është të zgjohesh nga ëndrra

0

Në video klipin e tij „Dangerous“ David Guetta, fantazon se është garuesi i Formula-1, dhe se garon për titullin e kampionit botëror, bashkë me kampionët Romain Grosjean dhe garuesin misterioz JP. Fantazon që jep intervista për televizionet e mëdha, mban konferenca për shtyp, jep autografe i rrethuar me starleta dhe manekene lakuriqe, shkurt, bëhet pjesë e jet-setit botëror. Në garën e egër, fiton Guetta, natyrisht. Publiku i mahnitur e brohorit emrin e tij, ai feston me shishe të shampanjës. Në fund të rrëfimit, e shohim Guetten, me automobilët e tij lodra, duke luajtur në autopsitë lodër në dhomën e tij.
Më pëlqen muzika e David Guettas. Ai nuk është vetëm një DJ i rëndomtë. xh.p.

Share.

Leave A Reply