Për formimin e qeverisjes lokale – koalicione paszgjedhore

0

“Kjo situatë në fushën e letërsisë shqiptare e ka bazën në mungesën e hartimit të një platforme të përbashkët kombëtare për të krijuar kushtet minimale për ndërtimin e infrastrukturës që letërsia shqiptare të funksionojë në tërë gjeografinë shqiptare”, është shprehur Shabani

Guci – Krahas me zgjedhjet parlamentare të Malit të Zi të mbajtura me 16 tetor të këtij viti, u mbajtën edhe zgjedhjet e parakohshme lokale në Komunën e Gucisë.
Anëtari i komisionit komunal të zgjedhjeve për Komunën e Gucisë, Ragip Goçaj, për Koha Javore deklaroi për rezultatet preliminare të zgjedhjeve parlamentare dhe lokale në këtë komunë. Për zgjedhjet e parakohshme lokale në Komunën e Gucisë, për 30 këshilltarë sa do të numërojë Kuvendi komunal (Parlamenti lokal) kanë garuar pavarësisht shtatë lista të subjekteve politike dhe një koalicion i dy subjekteve politike nacionale shqiptare: UDSH dhe Aleanca Shqiptare.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “736” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply