Bukuroshe e cila premton shumë në botën e modës

0

Talentët e rinj të cilët duan dhe aspirojnë që të arrijnë sukses në fusha të ndryshme gjatë jetës së tyre, këtë dhe mund ta realizojnë, falë kurajos, mundit e përkushtimit të pandalshëm drejt plotësimit të ëndrrave të tyre.
E tillë është dhe e reja me origjinë nga Malësia por me banim në Shtete të Bashkuara të Amerikës Jasmina Çunmulaj, aktualisht 19 vjeçare por që në kohë shumë të hershme të fëmijërisë, ajo kishte talent për sporte të ndryshme duke qenë e përkushtuar shumë në sport por asnjëherë duke menduar që do të merret me profesionin që ushtron sot, atë të modelimit.

t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “730” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply