I pasionuar pas këndimit

0

Talenti dhe pasioni për një punë ose profesion të caktuar, përherë mund të dalë në dritë dhe të vlerësohet lart falë dëshirës dhe kurajës për të arritur synimin e caktuar për atë që një njeri aspiron ta përvetësojë.
I tillë është i riu nga Malësia, 17 vjeçari, Antigon Gjokaj i cili që në moshë shumë të hershme, konkretisht nga mosha pesë vjeçare ka treguar talent dhe aftësi, fillimisht në të kënduar e më vonë nga mosha dhjetë vjeçare edhe në ekzekutim në instrumentin e kitarës, duke treguar pasion dhe dëshirë të jashtëzakonshme për të kënduar dhe ekzekutuar. t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “756” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply