Studente që po korrë suksese në prozë, poezi dhe teatër

0

Flutur Mustafa është një e re (studente) nga Ulqini e cila që nga mosha e fëmijërisë së hershme ka qenë e prirë të jetë kreative. Ajo ka treguar aftësi dhe talent në fushën e letërsisë duke thurur vargje kryesisht në poezi por dhe në prozë.
Mustafa ka qenë shumë e pasionuar pas leximit por edhe e ka admiruar tej mase kreativitetin letrar duke qenë shumë produktive në thurje të vargjeve të shumta të cilat janë vlerësuar shumë nga mësimdhënësit dhe bashkëmoshatarët e saj, rrugëtim të cilin nuk e ndërpreu asnjëherë.

me vëllimin e parë poetik “Përtej lajthitjes” në vitin 2014, ndërsa me bashkë autorësi “Servantes dhe Dulcinea”-tekst dramatik po në këtë vit. Emri i saj sot, edhe pse e re, është i njohur në skenën letrare shqiptare, ku herë pas here boton në shtypin letrar brenda dhe jashtë Malit të Zi, sidomos në gazetën “Nacional” të Tiranës e në portalet e ndryshme kulturore e letrare.

Share.

Leave A Reply