Klub me suksese të njëpasnjëshme

0

Podgoricë- Klubi i Taekwodo-s “Besa” nga Tuzi ka qenë pjesmarrës në kampionatin e dytë të “Open Podgorica” ku kanë marrë pjesë tetë shtete si Mali i Zi, Kosova, Shqipëria, Kroacia, Çad nga Afrika, Bosnje Hercegovina, Maqedonia dhe Bullgaria.
“Besa” në këtë kampionat ka marrë pjesë me 26 garues në disciplinën e fëmijëve, kadetë, juniorë dhe seniorë të cilët arritë të tregojnë sukses të kënaqshëm duke u shpërblyer me 21 medlje, 5 të arta, 7 të argjenda dhe 9 të bronzëta dhe tre kopa duke zënë vendin e pare me junior, vendin e dytë me fëmijë dhe atë gjeneralë në mesin e 44 klubeve “Besa” u rëndit i dyti.

t.u.

Më gjerësisht mund ta lexoni në numrin “714” të revistës Koha Javore

Share.

Leave A Reply