KT “Ulqini” fitoi tetë medalje

0

Ai ka fituar tri medalje të arta, tri medalje të argjendta dhe dy medalje bronzi.
Nga KT “Ulqini” kanë bërë të ditur se me medalje të arta janë kurorëzuar Medina Kanaqi, Edina Kraja dhe Arta Ismailaga, me medalje argjendi Merisa Malokraja, Mervana Muça dhe Sara Kraja, ndërsa me medalje të bronztë Suneja Bisha dhe Amella Nuti

Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” ka fituar tetë medalje në turneun ndërkombëtar, të mbajtur në Mostar të Kroacisë më 4 nëntor.
Ai ka fituar tri medalje të arta, tri medalje të argjendta dhe dy medalje bronzi.
Nga KT “Ulqini” kanë bërë të ditur se me medalje të arta janë kurorëzuar Medina Kanaqi, Edina Kraja dhe Arta Ismailaga, me medalje argjendi Merisa Malokraja, Mervana Muça dhe Sara Kraja, ndërsa me medalje të bronztë Suneja Bisha dhe Amella Nuti.
Në turne morën pjesë mbi 500 garues në të dy disiplinat, nga vendet e rajonit, në mesin e të cilëve tetë garues të KT “Ulqini”-it. (Kohapress)

Share.

Leave A Reply