Një rishikim i Huawei Matebook!

0

Hyrja e Huawei në tregun e “Notebook” ka qenë një surprizë për shumë industrisë të prodhimit të kompjutërve. Huawei bëri një përshtypje shumë të mirë, kur u prezantua për herë të parë me Matebook.Kohët e fundit është bërë një rishikim i pajisjes duke parë pikat më të forta e të dobta të saj.Këto janë disa nga veçoritë e rezultateve të konfiguruara të pajisjes:

  • Intel Core m3-6Y30 CPU (0.9 – 1.51GHz) [Core m5 max.]
  • 4GB RAM [8GB maksimumi]
  • Windows Home 10 64bit
  • 240 GB SSD (80GB +157GB) [512 GB max]
  • 4 lbs (tablet), 2.4 lbs (tablet+tastiera)

“Huawei Matebook” është mjaft i arritur. Struktura e gjithë metalike është i bërë nga alumini CNC. Dizajni ka një ngjashmëri të përbashkët me ndërtimin e telefonëve dhe tabletave të krijuara nga Huawei.

Share.

Leave A Reply