Një shekull jetë dhe punë shkencore të akademik Idriz Ajetit

0

Veprimtaria dhe puna e tij shkencore kolosale që ka bërë e po bën është vlerësuar nga studiuesit si udhërrëfyes për emancipimin dhe përpjekjet e shqiptarëve, në ish-Jugollavi për të drejtat e qytetarëve, e sidomos për identitetin kulturor e kombëtar të tyre
Gjekë
Gjonaj

Share.

Leave A Reply